Užas u Prokuplju! Žena prijavila poznanika: "Želi da ima odnose sa mnom i sa mojim sinom (5)"

30.05.2023

21:01

0

I.P. iz Prokuplja podnela je prijavu protiv poznanika N.M. zbog sumnje da joj je slao poruke u kojima navodi kako želi da ima seksualni odnos sa njom i njenim petogodišnjim sinom

Užas u Prokuplju! Žena prijavila poznanika: "Želi da ima odnose sa mnom i sa mojim sinom (5)"
Policija Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

I.P. iz Prokuplja podnela je prijavu protiv poznanika N.M. zbog sumnje da joj je slao poruke u kojima navodi kako želi da ima seksualni odnos sa njom i njenim petogodišnjim sinom. Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje je upoznato sa slučajem, dalo je nalog policiji da detaljno proveri navode prijave, nakon čega će biti kvalifikovano delo.

Navodno I.P. je protiv svog poznanika, podnela krivičnu prijavu u kojoj navodi kako joj u dužem vremenskom periodu šalje uznemirujuće poruke.

- Prema rečima žene koja je podnela prijavu, N.M. je od nje tražio da fotografiše stražnjicu njenog petogodišnjeg sina i da joj pošalje te slike. Navodno, slao je i poruke u kojima kaže kako želi da ima seksualni odnos sa I.P., ali i njenim sinom i da je to radio drugim majkama i deci - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Majka pokazala poruke policiji

Prema njegovim rečima, preplašena majka je sve uznemirujuće poruke predala policiji.

- Sve će se znati nakon dokaznih radnji koje su naložene policiji. Ukoliko policija prikupi potrebne dokaze, formiraće se predmet i na osnovu toga kvalifikovati delo - potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike