Neverovatan preokret: Osumnjičeni policajac za ubistvo u Priboju ipak nije uhapšen, "pao" i treći pomagač!

21.05.2023

22:07

0

Autor: Mi. S.

Zbog sumnje da su posle zločina pomogli Igoru A. uhapšeni su N. G. (22), pripadnik granične policije, S. M. i A. M.

Neverovatan preokret: Osumnjičeni policajac za ubistvo u Priboju ipak  nije uhapšen, "pao" i treći pomagač!
Ilustracija - Copyright Foto:MUP

Uprkos tome što se pojavila vest da je pripadnik interventne jedinica Igor A. (28), koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ć. (35) u Priboju, uhapšen, to ipak nije tačno. Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je i treći pomagač u Igorovom bekstvu, dok policajac uspešno izmiče poteri svojih kolega.

- Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenim Igorom A. se i dalje traga - kaže naš izvor.

Zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. uhapšeni su N. G. (22), pripadnik granične policije, S. M. (26) i A. M. (65).

Obdukcija tela Ervina Ć. pokazala je da je preminuo od krvarenja u mozgu koje je izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio.

U lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko ponoći izbila je svađa između Ervina Ć., koji je stajao za šankom, i Igora A. Igor je tri-četiri puta metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu, zbog čega je ovaj pao, a Igor pobegao. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bio veliki broj gostiju.

Ervin je, kako pričaju Pribojci, čovek koji se nikada u životu nije potukao.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike