Određen pritvor ocu i sinu koji su nasmrt pretukli muškarca u Jagodini: Evo kako su se branili pred sudom

23.05.2023

20:15

0

Oliver K. je u tužilaštvu izneo da je kobne večeri sa sinom bio u kafani, da su malo više popili, ali da se ne seća kako je došlo do sukoba

Određen pritvor ocu i sinu koji su nasmrt pretukli muškarca u Jagodini: Evo kako su se branili pred sudom
Ilustracija - Copyright RINA

Oliver K. (50) i njegov sin Veljko K. (34) iz Jagodine, koji su osumnjičeni da su juče, u ranim jutarnjim satima, u alkoholisanom stanju brutalno ubili Milana Đ. (40), saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini. Kako se saznaje, uhapšeni Oliver K. je izneo odbranu, dok se njegov sin Veljko K. branio ćutanjem.

Naime, kako se saznaje, Oliver K. je u tužilaštvu izneo da je kobne večeri sa sinom bio u kafani, da su malo više popili, ali da se ne seća kako je došlo do sukoba sa nastradalim. Sa druge strane, u policiji je izneo kompletnu odbranu rekavši da sukob sa Milanom Đ. datira od ranije, kao i da ga je ubijeni to veče prvi napao.

Osumnjičenima za ubistvo određen pritvor

Viši javni tužilac je predložio određivanje pritvora za oca i sina.

Pixabay
 

Obdukcija tela je odrađena, ali se još čekaju rezultati, a prema nezvaničnim informacijama Nova.rs, Milan Đ. se ugušio sopstvenom krvlju. Njega su otac i sin besumučno udarali rukama i nogama, usled čega je pao u nesvest i ugušio se.

Svađa eskalirala u krvoproliće

Podsetimo, zločin se dogodio nešto posle ponoći, a najpre je izbila žustra svađa, koja je potom eskalirala u krvoproliće. Očevici su tvrdili da niko ne zna šta je motiv zločina, ali i otkrivaju šta se dogodilo kobne noći.

- Tu se inače stalno skupljaju pijanice, iza prodavnice "Sanja" se nalaze stepenice i oni po celu noć sede i piju pivo. Niko ne zna šta je uzrok ovog ubistva, ali otac i sin su bez trunke milosti tukli Milana dok nije izdahnuo. Tu količinu agresije i besa koji su oni ispoljili, to je neobjašnjivo. Krvi je bilo na sve strane - rekao je sagovornik.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike