Osumnjičeni za ranjavanje dvojice na Vračaru već optuživan za pokušaj ubistva: Prvu žrtvu napao nožem, sinoć pucao iz pištolja

23.05.2023

11:26

0

Autor: Mi. S.

Nemanja Đ. osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja

Osumnjičeni za ranjavanje dvojice na Vračaru već optuživan za pokušaj ubistva: Prvu žrtvu napao nožem, sinoć pucao iz pištolja
Vračar posle pucnjave u kojoj su ranjeni Andrej P. i Damjan L. - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Dvadesetogodišnji Nemanja Đ., koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć u pucnjavi na Vračaru ranio dvojicu muškaraca, kako saznajemo, ranije je bio optužen za pokušaj ubistva. Protiv njega se vodi postupak, a tu žrtvu je napao nožem. Do sada nije pravosnažno osuđivan.

Nemanja Đ., da podsetimo, uhapšen je sinoć tri sata posle pucnjave u ulici Maksima Gorkog na beogradskom Vračaru u kojoj je hicima iz pištolja teško ranio A. P. (26) iz Beograda i državljanina Severne Makedonije D. L. (21).

Poslepucnjave, pobegao je u garažu u Čuburskoj ulici gde je u ventilaciji sakrio pištolj i svoju krvavu garderobu

Osumnjičen je za krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema zvanično nepotvrđenim informacijama, motiv sinoćnjeg krvavog obračuna je posao sa drogom. Prilikom hapšenja kod Nemanje Đ. pronađeni su pištolj, kačket i naočare.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike