Kamere snimile ubistvo u Priboju gde je policajac nasmrt pretukao muškarca: "Videli smo snimak, bilo je zastrašujuće"

22.05.2023

11:17

0

Kad se E.Č. više nije pomerao, niti reagovao, I.A. je pokupio stvari i izašao iz lokala pre dolaska policije i Hitne pomoći

Kamere snimile ubistvo u Priboju gde je policajac nasmrt pretukao muškarca: "Videli smo snimak, bilo je zastrašujuće"
Tragaju za kolegom: Interventna jedinica - Copyright MUP

U centru grada Priboja u subotu uveče u provodu smrtno je stradao muškarac E.Č. (35) nakon što ga je policajac poznanik I.A. (28) više puta udario metalnim bokserom u glavu.

E.Č. je preminuo od posledica pada, a sve se dogodilo u jeku žurke na kojoj su bili, oko ponoći. Navodno, nered je u lokalu prvo napravio brat preminulog E.Č.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, a po priči Pribojaca, E.Č. je pre ovog sukoba sedeo u lokalu sa dva brata, a u istom lokalu je bio i I.A.

- Jednog od braće je zbog nereda koji je pravio odvela policija. Prisutni u lokalu su ostali, a onda je došlo do sukoba između E.Č. i I.A. Udarao ga je bokserom, a niko nije reagovao dok se sve dešavalo, samo mu dovikivali da će ga ubiti i da prestane - kaže izvor i dodaje:

- Kad se E.Č. više nije pomerao, niti reagovao, I.A. je pokupio stvari i izašao iz lokala pre dolaska policije i Hitne pomoći, a jedan mladić je prišao i pomogao povređenom.

Policija i Hitna pomoć su odmah došli na lice mesta. I.A. nisu zetekli jer je pobegao, a E.Č. je prebačen u pribojsku bolnicu gde je posle tri do četiri sata preminuo. Njegovo telo posleto je na obdukciju kada će se saznati i šta je tačan uzrok smrti.

Napadač I.A., inače, pripadnik je Interventne policijske jedinice 92 u Beogradu koji je u trenutku napada bio van dužnosti. Došao je u rodni grad na vikend.

- On je policajac i otac mu je policajac u penziji. Ne verujem da ih bilo ko štiti, ali od takve porodice ne bismo očekivali ovako nešto. I šta će jednom policajcu metalni bokser? 20 godina u Priboju se ovako nešto nije desilo, nema kod nas toga i na to smo ponosti, zato nas je sve ovoliko pogodilo, umesto da ga zaštiti on ga ubi - kaže meštanin Priboja.

Lokal u kom se sve desilo ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja, kao i svedoci koji su videli šta se tačno dogodilo i kako je do tuče došlo.

- U lokalu je u trenutku tuče bilo preko 100 ljudi, minimum njih 20 je videlo tuču i kako je I.A. nasrnuo na E.Č. - kaže naš izvor.

Trebalo da ide u inostranstvo

Prijatelj E.Č. koji trenutno radi u inostranstvu ispričao je da je ubijeni mladić trebalo da ide da radi sa njim.

- Radio je na Zlatiboru, ali je trebalo da dođe sad kod mene u Nemačku, za nedelju-dve dana. Ne mogu da verujem da ga nisam dočekao, on je jedan miran i povučen dečko, dobar. Ne mogu da ga zamislim ni u kakvom konfliktu - rekao prijatelj nastradalog.

Kamere su snimile ubistvo

Meštani Priboja koji su videli snimak ubistva ovog mladića kažu da je zaista zastrašujuće.

- Nije imao vremena ni on, a ni ostali da ga zaštite. Posle verbalne rasprave on je samo nasrnuo, izudarao ga i otišao odatle. Užasno je bilo, pokupio je samo svoje stvari i išetao iz kafića, ko zna gde je mogao da ode. Dok su se oni borili za život E.Ć. on je mogao i granicu da pređe - kaže jedna meštanka Priboja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike