Jezivo samoubistvo u kragujevačkom zatvoru: Čuvari pronašli beživotno telo u zatvorskoj ćeliji!

22.05.2023

09:06 >> 09:44

0

Beživotno telo muškarca starog 45 godina, pronadjeno je u zatvorskoj ćeliji

Jezivo samoubistvo u kragujevačkom zatvoru: Čuvari pronašli beživotno telo u zatvorskoj ćeliji!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jezivo samoubistvo dogodilo se u kragujevačkom zatvoru, kada je muškarac koji se nalazio na odsluženju zatvorske kazne, oduzeo sebi život na svirep način.

- Beživotno telo muškarca starog 45 godina, pronadjeno je u zatvorskoj ćeliji. Na lice mesta su odmah po prijavi stigle ekipe Hitne pomoći koje su mogle konstatovati samo smrt. On je sebi, tokom odluženja zatvorske kazne oduzeo sebi život tako što se obesio uz pomoć čaršava - kazao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Do sada nije poznato koje delo mu se stavljalo na teret i zbog čega je muškarac procesuiran u zatvorsku jedinicu u ovom gradu.

Nadležni organi kragujevačke policije će sprovesti detaljnu istragu i utvrditi okolnosti zbog kojih je došlo do ove strašne tragedije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike