Razneo se bombom, ženu teško povredio: Strašna porodična tragedija u Tuzli, komšije ispričale jezive detalje!

19.05.2023

15:12

0

Stravičnom događaju svedočila je i ćerka koja je živela skupa sa majkom na drugom spratu kuće

Razneo se bombom, ženu teško povredio: Strašna porodična tragedija u Tuzli, komšije ispričale jezive detalje!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Stravičan slučaj jutros je zadesio meštane tuzlanskog naselja Moluhe, kada je muškarac aktivirao eksplozivnu napravu u nameri da usmrti sebe i suprugu, sa kojom nije bio u dobrim odnosima.

Naime, jutros nešto pre osam sati iz porodične kuće u tuzlanskom naselju Moluhe odjeknula je eksplozija, kada je 55-godišnji muškarac inicijala M.O. aktivirao eksplozivnu napravu, tačnije bombu, piše Srpskainfo.

Zbog sumnje da se u objektu nalaze veće količine eksplozivnih naprava policiji je bio otežan pristup objektu, a naknadno je utvrđeno da je tom prilikom M.O. smrtno stradao, dok je njegova supruga E.O. teško povređena te je prevezena u bolnicu.

Smrt M.O. potvrdio je lekar Doma zdravlja u Tuzli, koji je prišao telu nakon što su se za to stekli uslovi. U porodičnom objektu izvršen je i kontradiverzioni pregled, ali još uvek nije poznato šta je sve pronađeno.

Stravičnom događaju svedočila i ćerka

Stravičnom događaju svedočila je i ćerka koja je živela skupa sa majkom na drugom spratu kuće.

Kako je potvrđeno za Kliks ona nije povređena.

Ispred kuće u kojoj se odvio stravičan čin nalazi se veći broj policijskih službenika, kao i meštani naselja, koji u muku sve posmatraju.

Od meštana sa saznaje da su M.O. i E.O. zakonski bili u braku. Međutim, duži niz godina su živeli na različitim spratovima kuće.

Upravo razmirice između njih navode se kao potencijalni motiv aktiviranja eksplozivne naprave.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli ranije je potvrđeno da je pacijentkinja inicijala E.O. hospitalizovana u Jedinici intenzivne nege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju, sa višestrukim povredama ekstremiteta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike