Mladić (17) koga je izbo nožem dečak (13) bolje, ali i dalje mu se bore za život: Njegova majka oporavlja se od udaraca sekirom po glavi

16.05.2023

09:20

0

Autor: Mi. S.

Vesna S. ima teške povrede i hematom na glavi, dok je sin bolje, ali se lekari i dalje bore za njegov život

Mladić (17) koga je izbo nožem dečak (13) bolje, ali i dalje mu se bore za život: Njegova majka oporavlja se od udaraca sekirom po glavi
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Sedamnaestogodišnji M. S. i njegova majka Vesna S. (57), koje je pomahnitali dečak A. L. (13) napao u noći između subote i nedelje i tom prilikom ih izbo nožem i napao sekirom, bolje su nego ranije. Majka ima teške povrede i hematom na glavi, dok je sin bolje, ali se lekari i dalje bore za njegov život.

Stravičan napad, da podsetimo, dogodio se oko 1.20 sati u porodičnoj kući majke i sina u selu Radojevo kod Nove Crnje u ulici Maršala Tita. Dečak je upao u njihovu kuću i posle svađe nožem po stomaku izbo M. S. Kad je pokušala da pomogne sinu, dečak je na nju nasrnuo sekirom i udario je više puta po glavi.

Stanje M. S., kome je odstranjena slezina i oštećeni jetra i pluća, kako kažu za medije u zrenjaninskoj Opštoj bolnici, bolje je nego pre dva dana, ali je i dalje u životnoj opasnosti i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Vesna S., koja zbog udaraca sekirom po glavi ima hematom i stabilnog je opšteg stanja na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine i biće prebačena u zrenjaninsku Opštu bolnicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike