Jezivi tragovi krvi u blizini čačanske Gimnazije: Mladić jutros primljen u Opštu bolnicu zbog povreda glave (FOTO)

08.05.2023

12:11

0

Usled težine zadobijenih povreda reagovala je Hitna pomoć koja je nedaleko od lica mesta, pronašla mladića i prevezla ga u Opštu bolnicu u Čačku

Jezivi tragovi krvi u blizini čačanske Gimnazije: Mladić jutros primljen u Opštu bolnicu zbog povreda glave (FOTO)
Copyright RINA

Na trotoaru u neposrednoj blizini čačanske Gimnazije osvanuli su jezivi prizori krvi. Još uvek nema zvanične potvrde šta se dogodilo, ali se pretpostavlja da je došlo do tuče mladića koja se krvavo zavšrila.

- Jutros smo zatekli lokvu krvi ispred dvorišta Gimnzije. Kako sam saznao, radi se o tuči u kojoj su jednog mladića pretukli staklenom flašom. Međutim, neko kaže i da je mladić možda bio pijan i sam pao. Nakon svega što se u Srbiji desilo prethodnih dana, ovaj prizor nas je mnogo preplašio, kazao je za agenciju RINA, Lazar Milović koji se našao na licu mesta.

Usled težine zadobijenih povreda reagovala je Hitna pomoć koja je nedaleko od lica mesta, pronašla mladića i prevezla ga u Opštu bolnicu u Čačku.

RINA
 

 

- Primljen je momak jutros oko 5 časova na Urgentno odeljenje čačanske bolnice sa povredama glave. Nakon dijagnostike i ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje - potvdjuju u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike