"Svi smo nemi od šoka, u porodici vlada neopisiva tuga": Ispovest brata ubijenog čuvara Dragana koga je cela škola obožavala

05.05.2023

21:35

0

Brat pokojnog Dragana Vlahovića ispričao je kolika ljudska veličina je on bio

"Svi smo nemi od šoka, u porodici vlada neopisiva tuga": Ispovest brata ubijenog čuvara Dragana koga je cela škola obožavala
Dragan Vlahović - Copyright Foto: Privatna arhiva

Krvavi masakr počinio je učenik sedmog razreda škole "Vladislav Ribnikar", a prvi na njegovom nišanu našao se radnik obezbeđenja Dragan Vlahović - čovek kojeg je cela ustanova obožavala.

Od juče na račun ove dobričine nižu se samo reči hvale, deca su neutešna zbog smrti njihovog omiljenog radnika osoblja.

- Deca su rekla da će ga zauvek pamtiti jer je bio anđeo od čoveka - rekla je majka jedne učenice sedmog razreda koja pohađa tu školu.

Brat pokojnog Dragana Vlahovića ispričao je kolika ljudska veličina je on bio.

Porodica nema od šoka

Prema njegovim rečima, on je bio vanserijski čovek, prava dobričina.

- Ne bih da bude da ja nešto preuveličavam, ali zaista je tako - počinje on svoju ispovest i navodi da je Dragan bio razveden i da za sobom nije ostavio potomke.

- Nije imao dece, razveo se. Njegovi roditelji su živi, prolaze agoniju zbog svega… Ima i dve rođene sestre, jedna je doktorka - kazao je on i dodao da su svi nemi od šoka i ne mogu da shvate šta se desilo. U porodici čuvara vlada neopisiva tuga, a kako brat navodi nadali su se lepim događajima koji su ih čekali, a onda se desila tragedija kakvu Srbija ne pamti, piše Telegraf.

- Ne znamo kada će biti sahrana, svi su izgubljeni - rekao je Draganov brat.

Podsetimo, u tragediji koja se dogodila u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, Kosta K. (13) ubio je osmoro učenika i čuvara i šestoro ranio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike