"Dečak nikada nije ušao u streljanu i nije pucao u njoj": Saslušan vlasnik objekta u koji je išao otac K K.

04.05.2023

23:11

0

Autor: Mi. S.

Vlasnik streljane Partizan, kako saznajemo, dao potpuno suprotnu izjavu od oca dečaka Vladimira K.

"Dečak nikada nije ušao u streljanu i nije pucao u njoj": Saslušan vlasnik objekta u koji je išao otac K K.
Ilustracija - Copyright Profimedia

Saslušan je danas u policiji, kako 24sedam nezvanično saznaje, vlasnik streljane Partizan, u kojoj je počasni član bio otac K. K. (13), dečaka koji je juče ubio osmoro vršnjaka i pripadnika obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskom Vračaru.

Prema našim saznanjima, saslušani vlasnik streljane rekao je da dečak nikada nije ušao u njegov objekat, kao i da nije pucao u streljani Partizan. To je potpuno suprotno od izjave dečakovog oca Vladimira K. (48), kao i samog K. K.

Čak je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče u svom obraćanju povodom tragedije u školi, takođe pomenuo streljanu Partizan.

- Otac je bio počasni član jedne streljane na stadionu i u nju je odlazio da vežba gađanje - rekao je predsednik Vučić govoreći kako oružje nije bilo strano porodici dečaka.

K. K. je juče, da podsetimo, nešto pre 8.40 časova ujutru, ušao u školu i hicima iz pištolja ubio radnika obezbeđenja Dragana V., a potom i sedam devojčica i jednog dečaka. Tom prilikom, ranio je i šestoro učenika i nastavnicu istorije Tatjanu S.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike