Ispovest drugarice ubijenih mladića: Roditelji su ležali preko tela svoje dece, Mladenovac nikada nije bio tiši i tužniji!

05.05.2023

19:15

0

Ona je ispričala šta se tačno dogodilo sinoć, kao i kako su meštani primili ovu tragičnu vest

Ispovest drugarice ubijenih mladića: Roditelji su ležali preko tela svoje dece, Mladenovac nikada nije bio tiši i tužniji!
Copyright 24sedam/Milan Ivanić

"Kada sam sve to čula bila sam uznemirena, ali mi nije bilo ni na kraju pameti da su moji drugovi poginuli", rekla je za "Blic ženu" Nevena Mirić, drugarica dvojice mladića koji su ubijeni i masakru koji se dogodio u Mladenovcu

Naime, Nevena je išla u školu i družila se sa Milanom P. (21), stradalim policajcem, poznavala je i njegovu sestru Kristinu P. (19), koja je takođe ubijena u  krvavom piru, a sa stradalim Daliborom T. (25) se družila od malena i bio joj je jedan od najboljih prijatelja.

Ona je ispričala šta se tačno dogodilo sinoć, kako su meštani primili ovu vest, kako se ona oseća i kako su tragične vesti saznale njihove porodice.

Foto MUP
 

Njenu ispovest prenosimo u celosti: 

- Oko 23.30 sati sam čula tri jaka pucnja, mislila sam iskreno da se nešto slučajno dešava, da se neko porodio, ili slično, međutim, nedaleko od mesta me je zaustavila policija i ispričala šta se desilo, jer nisam čitala vesti i nisam bila pored telefona. Iskreno, kada sam sve to čula bila sam uznemirena, ali mi nije bilo ni na kraju pameti da su moji drugovi poginuli. Nisam verovala da se desila takva tragedija dok nisam to lično čula od njegovih bližnjih.

Milan P. je završio gimnaziju, išao je sa mnom srednju školu i bio je izuzetno pozitivan i vredan momak. Želeo je da pomaže drugima i da bude policajac, tako reći da nas čuva i tome je noćas sprečen.

Bili su na mestu mrtvi, to su jezivi prizori, roditelji su ležali na telima svoje mrtve dece, kukali, jecali. Oni i njegova sestra su uvek bili zajedno, on je nju uvek čuvao i štitio i na kraju su zajedno ubijeni.

Foto MUP
 

Iskreno, jako sam uznemirena. Roditelji strahuju i brinu za bezbednost svoje dece, izuzetna je panika među meštanima.

Mladenovac nikada nije bio tiši i tužniji. Ne pamtim ovakakvu tragediju.

I zato apelujem na lokalnu samoupravu da malo više vode računa o bezbednosti dece i odraslih, kao i to da u svakom mestu treba da postoji dežurna Hitna pomoć za ovakve situacije. Da nije morao da ide u Mladenovac, možda bi Dača bio živ.

Generalno se deca u ovom kraju druže i svi se poznaju. Ubica je iz Donje Dubone, a ubijeni iz Gornje. Iskreno, ubicu ne poznajem lično, ali se priča da je bio problematičan. Otac mu je vojno lice, majka medicinski radnik, iskreno ne znam zbog čega se ovo desilo, ali je definitivno tragično i strašno što smo izgubili kvalitetne i divne mlade ljude.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike