Uroš B. doveden u policijsku stanicu! Na nogama samo čarape, obučen u beli kombinezon, policija mu ne dozvoljava ni da mrdne (VIDEO)

05.05.2023

17:42

0

Policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima

Uroš B. doveden u policijsku stanicu! Na nogama samo čarape, obučen u beli kombinezon, policija mu ne dozvoljava ni da mrdne (VIDEO)
dovođenje Uroša B. u policijsku stanicu - Copyright Printscreen/RTS

U stravičnom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi, a ubicu Uroša B. doveli su u policijsku stanicu u Smederevu.

Policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima.

Kako se može videti na snimku, ubica je obučen belo zaštitno odelo, a na nogama nema obuću već je samo u čarapama.

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U.B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Nove informacije o masakru u Mladenovcu pratite na našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike