"Uroševo vozilo se zaglavilo, drugo je ukrao i krenuo put Malom Požarevcu": Načelnik službe za suzbijanje kriminala o masakru u Mladenovcu

05.05.2023

18:30

0

Zatim, kako Đuran dodaje, Uroš B. je zaustavio taksi vozilo i krenuo u pravcu Kragujevca

"Uroševo vozilo se zaglavilo, drugo je ukrao i krenuo put Malom Požarevcu": Načelnik službe za suzbijanje kriminala o masakru u Mladenovcu
Nemanja Đuran - Copyright Printscreen

Načelnik službe za suzbijanje kriminala, Nemanja Đuran, prilikom gostovanja na televiziji Vesti, otkrio je kako se odigrao čitav zločin u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin, u kojem je Uroš B. (21) ubio osmoro ljudi i ranio 14.

- Policijska uprava Smederevo je dobila sinoć poziv da se u mestu Malo Orašje dogodila pucnjava. Brzo smo izašli na lice mesta, tom prilikom je stradalo pet lica, a ostala su prevezena u bolnicu u Smederevu, a neka u Urgentni centar u Beogradu. Nakon par minuta, u mestu Dubona je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja gde je smrtno stradalo tri lica, a ranjeno osam. Krvavi pir je počinilo isto lice. On je iz automatskog oružja ispalio, pronašli smo u Malom Orašju 21 čauru kalibra 7,62, u Duboni 17 čaura isto iz automatskog oružja - rekao je načelnik. 

On je dodao da se osumnjičeni nakon toga svojim vozilom marke "mercedes" uputio prema lokalnim, zemljanim putevima gde se njegovo vozilo zaglavilo. 

Nakon toga, u selu pored gde je izvršio zločin, seo je u jedno vozilo koje je imalo ključ u sebi i otišao do naplatne rampe Mali Požarevac. To vozilo je ukrao. 

Zatim, kako Đuran dodaje, Uroš B. je zaustavio taksi vozilo i krenuo u pravcu Kragujevca, gde ga je policija i uhapsila. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike