Plač u kući ubijenog Aleksandra, majka jedva stoji na nogama: "Videla sam ga, moje dete, ubili su ga..."

05.05.2023

18:15

0

- Spremali smo se za punoletstvo, eto kako smo se spremili, sad mu spremamo sahranu - kažu baka i deka preminulog Aleksandra

Plač u kući ubijenog Aleksandra, majka jedva stoji na nogama: "Videla sam ga, moje dete, ubili su ga..."
Copyright 24sedam/Milan Ivanić

Aleksandar M. (17) ubijen je sinoć zajedno sa svojim drugovima u selu Orašje, kada je na njih ispalio rafal iz automatske puške U.B. (21) koji je uhapšen nakon osam sati intenzivne potrage. Baka i deka ubijenog Aleksandra ne mogu da se pomire da unuka više neće videti.

- Spremali smo se za punoletstvo, eto kako smo se spremili, sad mu spremamo sahranu - kažu baka i deka preminulog Aleksandra.

Oni navode da se Aleksandar na igralištu okupio sa drugovima.

- On je bio sa društvom, tu se deca skupljaju. Oni su izašli gore i naišla je budala i eto, iskasapila ljude ko ništa. Decu, decu! O njemu niko ne govori, nemaju ni šta da kažu. To je propast - kaže deda mladića.

Kako dalje navodi, njegov unuk je bio "legenda".

- Dobar dečko. Niti pije niti puši, srednju školu je završavao za pekara. Šta drugo da pričam. Sutra je zajednička sahrana u 14 časova. To su deca, nisu stigla ni da žive. Ne mogu da govorim. Ništa ne mogu da govorim - kaže deda mladića.

U kuci preminulog Aleksandra roditelji su se vratili sa identifikovanja tela.

Plač i jecaji odzvanjaju porodičnom kućom.

MUP
 

- Videla sam ga, moje dete, ubili su ga.. Mog Ace više nema, kako ću ja - rekla je majke Aleksandra za "Blic" koja je jedva stajala na nogama uz pomoć rodbine i prijatelja.

"Lezite na zemlju ili ću vas pobiti"

Komšije mladića i meštani, navode da su mladići roštiljali na igralištu kada je došao Uroš i rekao im da legnu na zemlju ili će da ih pobije.

- Jedan mladić mu je rekao: "Šta se zezaš, sedi popij pivo.", međutim, on je tada krenuo da puca po njima - navodi meštanin.

Blažić je, kako se sumnja, iz automatske puške i pištolja, ubio u Malom Orašju Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21) koji su se okupili kao bi proslavili to što je Marko posao ujak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike