Poznato stanje mladića (26) koji je upucan na Petlovom brdu: Nađene dve čaure, traga se za napadačem i taksistom koji ga je odvezao na VMA

27.04.2023

08:26

0

Svedoka obračuna nije bilo

Poznato stanje mladića (26) koji je upucan na Petlovom brdu: Nađene dve čaure, traga se za napadačem i taksistom koji ga je odvezao na VMA
Ilustracija - Copyright Pixabay

Vuk J.J. (26) iz Beograda, koji je sinoć oko 21 sat upucan na Petlovom brdu, operisan je i njegovo stanje je stabilno.

On je u klasičnoj sačekuši ranjen sa dva hica u stomak i rame, ispred zgrade u kojoj živi u Ulici Ljubomira Ivkovića Šuce. 

Pozivajući se na neimenovani izvor, Telegraf piše da ga je ranjenoj i u teškom stanju na Vojnomedicinsku akademiju dovezao ga je taksista.

Navodi se da je sa Vukom bila i devojka i da je istragom utvrđeno da ona nije videla pucnjavu, već da ju je ranjeni momak pozvao.

Izvor navodi da svedoka obračuna nije bilo.

Policija je ispred zgrade gde Vuk živi našla dve čaure i one su poslate na veštačenje. Nekoliko sati posle pucnjave u Beogradu je na snazi bila akcija "Vihor". Raspisana je potraga za napadačem.

Policija je sinoć pokušala i da uđe u trag vozaču taksija.

- Inspektori će obaviti razgovor sa Vukom čim lekari procene da je sposoban za to. Takođe, od velike pomoći će biti i okolne kamere, ako su zabeležile napadača. Sumnja se da je Vuk bio praćen neko izvesno vreme i da je napadač znao sve njegove navike. Očigledno je i čekao da ostane sam kako ne bi bilo žrtava i očevidaca - dodaje sagovornik.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu vodi istragu kao i Treće odeljenje beogradske policije.

O motivu se sinoć samo spekulisalo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike