Progovorili gosti Fristajlera posle ranjavanja obezbeđenja na Nućijevom nastupu!

09.04.2023

08:07

0

Autor: J. S. J.

- Nismo čuli pucnje, sve je bilo normalno, samo smo u jednom trenutku videli da je na ulazu gužva, kažu očevici

Progovorili gosti Fristajlera posle ranjavanja obezbeđenja na Nućijevom nastupu!
Copyright Printscreen/Youtube/Freestyler Belgrade Nightclub

U noći između petka i subote dogodila se pucnjava u klubu "Fristajler" u Beton hali u Beogradu, tokom nastupa popularnog izvođača Igora Panića poznatog kao Nući, a tom prilikom je ranjen radnik obezbeđenja Darko M. (38), koji je zadobio prostrelne rane šake i butine.

Darko je u svojoj izjavi za beogradske medije, koju je dao iz bolničke postelje, rekao da se sve dogodilo odjednom, "iz čista mira", da je napadač samo prišao sa rukama u džepovima, da ništa nije govorio i da je potom repetirao pištolj i ispalio dva meta u njega. 

Printscreen/Facebook
 

 

"Kurir" navodi da je policija posle dojave o pucnjavi na vratima kluba, izvršila raciju u istom i više osoba je privedeno na informativni razgovor, a među njima je bio i menadžer "Fristajlera".

U trenutku pucnjave u klubu je bilo 500 ljudi, koji su došli da slušaju popularnog Nućija. Neki od njih su ispričali da niko ko je već bio unutra nije primetio da se nešto čudno dešava na ulazu, sve dok nije došla policija.

- Nismo čuli pucnje, sve je bilo normalno, samo smo u jednom trenutku videli da je na ulazu gužva, ali nije to bilo ništa neuobičajeno. Shvatili smo da je neki problem tek kad su policajci upali unutra, a onda ispred lokala ljude polegali po podu i legitimisali - rekao je jedan od gostiju i naveo da su shvatili da se nešto desilo tek kada su ugledali krv na ulazu.

 

Ozbiljna agencija

Vlasnici zimskog "Fristajlera" su, inače,  nedavno promenili kompletnu postavu obezbeđenja u klubu, jer su, navodno, imali probleme zbog onih koji su ranije obezbeđivali objekat.

- Pripadnici obezbeđenja koji su bili stalna postava na splavu, koji je u Novogodišnjoj noć potonuo, kao i u ovom klubu u Beton Hali, godinama nisu bili na dobrom glasu i navodno su vlasnici imali probleme sa poslovanjem zbog toga. Bili su primorani da kompletno promene ekipu obezbeđenja - kaže izvor ovog medija i dodaje: 

- Zato su nedavno angažovali ozbiljnu agenciju koja garantuje za svoje zaposlene. Da li tu leži motiv pucnjave ili ipak ne, pokazaće istraga.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike