Pripadnici Belivukove grupe iz zatvora maricama dovedeni u sud

26.04.2023

14:22

0

Očekuju se i dolasci optuženih koji se brane sa slobode među kojima su Boris Karapandzić, Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Mijat Simeunovic i drugi

Pripadnici Belivukove grupe iz zatvora maricama dovedeni u sud
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su danas po podne u Specijalni sud u Beogradu, gde im se nastavlja suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Oni koji su dovezeni maricama nalaze se u Okružnom zatvoru, a dovedeni su u dva navrata u policijskoj koloni sa policijskim automobilima i vozilima Žandarmerije.

Očekuju se i dolasci optuženih koji se brane sa slobode među kojima su Boris Karapandzić, Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Mijat Simeunovic i drugi. Danas bi okrivljeni-sarađik Nikola Spasojević trebalo da nastavi da odgovara na pitanja optuženog Miljkovića.

Pre Spasojevića svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči su ispričali okrivljeni-saradnici Srđan Lalić i Bojan Hrvatin .

Nakon Hrvatina očekuju se izlaganja okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića. Svedoci okrivljeni su pristali da za kazne zatvora od 14,15 i 18 godina pričaju o zločinima koje je grupa počinila. 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike