Mladić koji je silovao komšinicu sutra izlazi pred tužioca: Nesrećna žena se poverila komšinici nakon gnusnog čina

19.04.2023

14:10

0

Autor: M.M.

J. Đ. je uhapšen juče, a na osnovu odobrenja VJT Novi Sad, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje

Mladić koji je silovao komšinicu sutra izlazi pred tužioca: Nesrećna žena se poverila komšinici nakon gnusnog čina
Ilustracija - Copyright Profimedia

Mladić J. Đ. (23) koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao 69-godišnju komšinicu u Tovariševu kod Bačke Palanke sutra će biti izveden pred javnog tužioca i saslušan u svojstvu osumnjičenog, prenosi "Blic".

J. Đ. je uhapšen juče, a na osnovu odobrenja VJT Novi Sad, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. On će do isteka zadržavanja, odnosno do 20. aprila do 12 časova biti doveden pred javnog tužioca i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Tražio joj upaljač, pa upao u kuću i silovao je

Podsetimo, mladić (23) je u subotu, 15. aprila oko 7 sati ujutru silovao svoju komšinicu (69), kada je pod izgovorom da mu je potreban upaljač, ušao za njom u kuću.

Napadnuta žena nije odmah prijavila silovanje, već se prvo poverila komšinici nakon čega je donela odluku da čitav slučaj prijavi policiji. Mladić je uhapšen juče.

Kako navode mediji, ona ništa nije sumnjala jer je poznavala J. Đ. od ranije, a navodno je ranije i živela sa njegovim ocem, pa je imala potpuno poverenje u njega.

(Blic)

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike