Opljačkan info-centar TO Prijepolje: Lopovi pajserom obili vrata, pa odneli svu vrednu opremu - skinuli čak i solarne panele sa krova

12.04.2023

12:35

0

Slučaj je prijavljen prijepoljskoj policiji, koja je na tragu vinovnicima ovog krivičnog dela

Opljačkan info-centar TO Prijepolje: Lopovi pajserom obili vrata, pa odneli svu vrednu opremu - skinuli čak i solarne panele sa krova
Copyright RINA

Zasada nepoznati počinioci upali su u info-centar Turističke organizacije Prijepolje koji se nalazi nedaleko od manastira Mileševa i opljačkali ga. Lopovi su iz ovog objekat odneli solarne panele, akumulatore i drugu vrednu opremu.

- Kako se sumnja, prvo su uz pomoć pajsera obijena ulazna vrata, a zatim je iz prostorije pokupljena sva vredna oprema. Lopovi se nisu zadovolji tim plenom, već su sa krova skinuli tri solarna panela uz pomoću kojih se objekat snabdevao strujom - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Slučaj je prijavljen prijepoljskoj policiji, koja je na tragu vinovnicima ovog krivičnog dela.

Pre skoro četiri godine, Turistička organizacija Prijepolje postavila je privremeni info-centar na raskršću puteva koji vode ka manastiru Mileševa i džamiji u Hisardiku.

Iako je namera bila da se turistima koji idu prema ovim svetinjama približe i druge lepote sa kojima Prijepolje raspolaže, zbog nedostatka mokrog čvora info-centar nikada nije počeo da radi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike