Sahranjena Marija koja je stradala kod Prijepolja: Troje male dece ispratilo majku na večni počinak, muk i tuga u selu Gornji Ljubiš

14.02.2023

17:43

0

Autor: 24sedam

Žena (35) koja je nastradala u saobraćajnom udesu u nedelju, na ulazu u Prijepolje, sahranjena je danas u zlatiborskom selu Gornji Ljubiš

Sahranjena Marija koja je stradala kod Prijepolja: Troje male dece ispratilo majku na večni počinak, muk i tuga u selu Gornji Ljubiš
Žena poginula kod Prijepolja - Copyright Foto: Privatna arhiva

Marija B. (35), koja je nastradala u saobraćajnom udesu u nedelju, na ulazu u Prijepolje, sahranjena je danas u zlatiborskom selu Gornji Ljubiš. Iza nje ostali su suprug i troje mališana starih dve, četiri i šest godina.

Petočlana porodica bila je u "škodi", kada je žena na klizavom kolovozu izgubila kontrolu nad vozilom, koje je potom udarilo u zaštitnu ogradu pored puta. Metalna bankina probila je motor i kabinu auta, usmrtivši ženu. Jedno od njene dece zadobilo je povrede zbog kojih je odmah transportovano u Beograd, a posle operacije na klinici u Tiršovoj, van životne je opasnosti.

Porodica, veliki broj prijatelja i poznanika ispratili su ženu na večni počinak.

Foto: Privatna arhiva
 

- Bila je ovde omiljena, radila je u cvećari na Zlatiboru susrećući se svakodnevno sa velikim brojem ljudi. Svi ćemo je pamtiti kao vrednu i požrtvovanu majku i prijatelja koji je imao osmeh za svakoga - kažu komšije nastradala žene.

Očevici nesreće kažu da se auto kojim je žena upravljala nije kretao velikom brzinom, ne većom od 50 do 60 kilometara na čas.

Njen otac, poznati ugostitelj sa Zlatibora, očajan, oprostio se od svoje ćerke.

- Ne verujemo da je nema, ali je tako. Neka Bog čuva dečicu koja su ostala bez majke – napisao je Dragan, suočavajući se sa užasom i neshvatljivom tragedijom.

Suprug se oprostio od nje potresnim rečima:

- Srešćemo se, ljubavi, tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani. Putuj s anđelima, moj najdivniji cvete.

Žena je stradala naočigled supruga i dece. U velikoj tragediji, činjenica da u udesu deca nisu stradala može utešiti slomljene duše okupljene oko odra nesrećne žene.

Snaja čuvenog doktora Milovana Bojića

Marija B. je snaja Milovana Bojića, direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Doktor Bojić kaže da je skrhan od tuge, napominjući da je prava sreća da su deca ostala živa.

Prof. dr Milovan Bojić, 24sedam/Radmila Briza
 

- Bila je divna žena. Putovali su za Crnu Goru, poginula je pred očima muža i dece - rekao je dr Bojić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike