Ovo je Aleksandar (18) koji je stradao u Smeredevskoj Palanci: Od mladog sportiste se oprostio jedan od klubova za koje je igrao (FOTO)

10.04.2023

08:39

0

Autor: M. B.

Nesreća se dogodila juče oko 11.20 sati na izlazu iz Smederevske Palanke

Ovo je Aleksandar (18) koji je stradao u Smeredevskoj Palanci: Od mladog sportiste se oprostio jedan od klubova za koje je igrao (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/192.rs/Instagram/kmfpartenon1992

Mladi sportista Aleksandar S. (18) stradao je juče oko 11.20 sati u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Smederevske Palanke prema Velikoj Plani, nakon što je krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Mladić je igrao za klubove KMF Partenon i FK Jasenica 2017, oba iz Smederevske Palanke. Klub KMF Partenon oprostio se od njega na svom Instagram nalogu, podelivši njegovu crno-belu fotografiju uz reči: "Počivaj u miru".

Printscreen/Instagram/kmfpartenon1992
 

Kako je već bilo reči,  Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu, a sumnja se da je izgubio kontrolu nad svojim "sitroenom", prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

Muškarac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen. On je zadobio prelom noge, dok je njegov sin lakše povređen. Oni su prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

Aleksandar je preminuo na licu mesta i njegovo telo poslato je na obdukciju, gde će se raditi toksikološka analiza kako bi se proverilo da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike