Bahati vozač BMW pušten da se brani sa slobode: Pijan i drogiran izazvao stravičnu nesreću na "Zrenjanincu" u kojoj je poginuo jedan mladić

09.04.2023

08:40

0

Autor: Lj. S.

Tokom istrage je utvrđeno da je Denis vozio više od 100 kilometara na sat

Bahati vozač BMW pušten da se brani sa slobode: Pijan i drogiran izazvao stravičnu nesreću na "Zrenjanincu" u kojoj je poginuo jedan mladić
Video-snimak nesreće na Zrenjaninskom putu - Copyright printscreen/Twitter/@KalabasterJak

Denis S. (23) koji je učestvovao u jezivoj nesreći na Zrenjaninskom putu kada je nastrdao Džemo K. (37) pušten je da se brani sa slobode.

Kako Telegraf piše, po odluci Više suda u Beogradu Denis S. je bio u pritvoru zbog nepružanja pomoći povređenim licima u nesreći, a nakon saslušanja svih svedoka pušten je iz pritvora.

Isto tako, tokom istrage je utvrđeno da je Denis vozio više od 100 kilometara na sat i da je bio pod dejstvom narkotika i alkohola.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće je došlo kada se automobil marke BMW, kojim je upravljao Denis S., kretao desnom saobraćajnom trakom, smer ka gradu, te u trenutku kada je prelazio u levu traku, udario je u BMW valjevskih tablica.

Policija je u međuvremenu uhapsila Denisa, koji je zadobio lakše povrede, zbog sumnje da je nakon nesreće pobegao sa lica mesta i ostavio povređene na putu, ne ukazavši im pomoć.

Dvoje ljudi koji su bili sa njim u vozilu zadobili su teže povrede, a vozač drugog BMW-a, Džemo K. (36), podlegao je povredama u bolnici, dok je njegov suvozač zadobio takođe teške telesne povrede.

Takođe, policijskom istragom utvrđeno je da je Denis S. u trenutku nesreće imao zabranu upravljanjem vozilom u periodu od 3. decembra 2022. do 3. marta 2023. godine, kao i da u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike