Novi detalji o uhapšenoj tinejdžerki iz Čačka: Mladići iz "audija" je "namestili", izbacili je iz vozila sa torbom sumnjivog sadržaja?

05.04.2023

15:04

0

Autor: Lj.K.

Uhapšena J. Ć. je u vreme incidenta trebalo da bude na časovima u školi

Novi detalji o uhapšenoj tinejdžerki iz Čačka: Mladići iz "audija" je "namestili", izbacili je iz vozila sa torbom sumnjivog sadržaja?
J. Ć. uhapšena zbog dva pištolja - Copyright Printscreen/Instagram

Tinejdžerka J. Ć. (18) iz Čačka, koja je pre pet dana uhapšena u "audiju" sa dva pištolja, na kojima su izbrisani serijski brojevi, bila je u društvu Milana Đ. (36) i Igora Š. (24), koji su u ovom gradu etiketirani kao problematični, a prema saznanjima medija, jednom od njih stradao je rođeni brat u pucnjavi.

J. Ć. je bila saputnik u "audiju A3" sa gore pomenutim mladićima, od kojih je jedan bio za volanom i na punoj liniji preticao druga vozila.

Policijska patrola je krenula da ga zbog ovog saobraćajnog prekrašaja zaustavi, a sustigli su ih u mestu Gugalj na granici između Požege i Čačka.

Prema najnovijim informacijama, dok su pratili policijsko vozilo do stanice, dvojica mladića su, navodno, zaustavili "audi" i iz njega izbacili tinejdžerku sa crnom muškom torbom. Policajaci su ih "pročitali", zaustavili se i u torbi kod J. Ć. pronašli dva pištolja.

Pretresom je pronađen okvir sa municijom, pancir i nož.

Uhapšena J. Ć. je u vreme incidenta trebalo da bude na časovima u školi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike