Dvostruki život čačanske tinejdžerke: Roditelji mislili da je u školi kad je uhapšena sa dva pištolja!

05.04.2023

10:52

0

Autor: 24sedam

J.Ć. potiče iz uzrone porodice, u kojoj je jedno od dece osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke

Dvostruki život čačanske tinejdžerke: Roditelji mislili da je u školi kad je uhapšena sa dva pištolja!
J. Ć.u pritvoru zbog dva pištolja - Copyright Printscreen/Instagram

Tinejdžerka J. Ć. (18) iz Čačka, kod koje su pre nekoliko dana pronađena dva pištolja na kojim nema serijskog broja, u vreme hapšenja trebalo je da bude u školi.

Ona je završila u pritvoru sa dvojicom mladića, nakon što je policija u automobilu u kom su bili, pronašla oružje i pancir. Oni su zaustavljeni zbog nepropisnog preticanja, a oružje je otkriveno nakon pretresa putnika i vozila.

Sa J. Ć. uhapšena su i dvojica mladića  M. Đ. (25) i I. Š. (33). Jedan od njih bio je za volanom "audi A3" čačanskih registracija, koji je policija sustigla  u mestu Gugalj na granici između Požege i Čačka, posle čega je pronađeno skriveno oružje.

Meštani Čačka šokirani su hapšenjem njihove mlade sugrađanke, za čiju porodicu navode da je radna i poštena. Nije im jasno otkud ona u društvu dvojice starijih mladića, a još više otkud joj oružje.

- Devojka  ide u srednju školu, tek što je napunila 18 godina, a porodica joj je za primer. Imaju pored nje još dvoje dece, a jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Otkud u vreme nastave da se zadesi u Prijanovićima sa tom dvojicom, niko ne zna, ali je moguće da su je zloupotrebili što se tiče tog oružja - rekao je medijima jedan od poznanika porodice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike