"Ne može da stane na nogice, kad vidi muškarca plače, diže ruke i brani se": Devojčica koju je otac držao zatočenu u teškom stanju

31.03.2023

08:42

0

Autor: 24sedam

Diže ruke kad joj neko priđe, kao da se brani, zbog toga ni hirurzi ne mogu da joj priđu i pregledaju je. Čim vidi muškarca počinje da plače i brani se

"Ne može da stane na nogice, kad vidi muškarca plače, diže ruke i brani se": Devojčica koju je otac držao zatočenu u teškom stanju
Uroš Pašajlić - Copyright Facebook/Facebook/Urosh Pixabay

Devojčica koju je otac, Uroš Pašajlić, zlostavljao i držao kao roba smeštena je u poseban boks u Tiršovoj, gde ima danonoćnu negu i pod stalnim je nadzorom.

Malena viče, diže ruke kad joj neko priđe, kao da se brani, zbog toga ni hirurzi ne mogu da joj priđu i pregledaju je. Čim vidi muškarca počinje da plače i brani se, prenosi Blic izvor upoznat sa slučajem.

- Drži se za stomak i neprestano plače čim joj priđe muška osoba. Psiholozi će u narednom periodu raditi sa njom, biće potrebno mnogo vremena da se devojčica oporavi. Najteže posledice koje će imati biće psihološke - navodi sagovornik.

Rezultati analiza koje su joj rađene su loše, svi parametri ispod normale, a imuni sistem jako loš Devojčica je bila dehidrirana kada je pronađena, neuhranjena je i hrana joj se uvodi postepeno, iz zdravstvenih razloga.

- Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže - priča izvor.

Facebook/Facebook/Urosh
 

Policija je u petak, nakon što je Ivana L., nevenčana supruga Uroša Pašajlića prijavila za nasilje kao da drži godinama ćerku zaključanu u stanu na Zvezdari, u stan provalila tako što je lisicama kroz prostor za kvaku pomerila jezičak i otvorila vrata.

Devojčica je bila zaključana u kupatilu posebnim ključem. Stan iz kog su je spasili je pun smeća i iz njega dopire neprijatan miris.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Pašajliću je određen pritvor do 30 dana po svim tačkama koje postoje u našem zakonodavstvu - s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da su način izvršenja krivičnog dela i težina njegove posledice doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti pravično i nesmetano vođenje krivičnog postupka.

On se na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu branio ćutanjem i izgovorio samo jednu rečenicu kojom je pokušao da se opravda - da je ponovo, duže vreme konzumirao narkotike i alkohol?!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike