Otkriven mogući uzrok samoubistva učenika u školi u Kačarevu: Da li je loše urađen probni završni ispit odveo dečaka u smrt?

30.03.2023

22:04

0

Majka razgovarala sa direktorkom o organizaciji školskog događaja, a S. F., navodno jer je loše uradio probni ispit

Otkriven mogući uzrok samoubistva učenika u školi u Kačarevu: Da li je loše urađen probni završni ispit odveo dečaka u smrt?
Škola u kojoj se dogodila tragedija i učenik S. F. - Copyright Printscreen Instagram 24sedam/Ljiljana Keković

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" iz Kačareva S. F. (14), skočio je kroz prozor učionice na drugom spratu, posle razgovora sa direktorkom škole, kome je prisustvovala i njegova majka. Tema razgovora nije poznata, ali se priča da je dečak loše uradio probni završni ispit, pa da je, pored ostalog, direktorka i o tome razgovarala sa njim i njegovom majkom.

Prema nezvaničnim informacijama, majka S. F. sa direktorkom Slobodankom Đukić, razgovarala je navodno o organizaciji nekog školskog događaja, jer je bila član saveta roditelja. Tom sastanku prisustvovao je i S. F., jer je loše uradio probni završni ispit.

 

 

S. F. je, da podsetimo, zbog tog sastanka sa direktorkom škole zakasnio na peti čas. Ušao je u učionicu i seo na svoje mesto, a onda je sa njim razgovarala nastavnica neačkog jezika. Udario je, potom, glavom o klupu. Ubrzo je zvonilo za kraj časa i u tom momentu, on je ustao, zaleteo se i skočio kroz prozor.

Priča se i da je kad je stigao na čas S. F. tražio da se otvori prozor, jer mu je muka i zagušljivo, pa je prozor tada otvoren. Kroz njega je kasnije otišao u smrt. Tragedija se dogodila oko 12.20 sati.

Sahrana S. F. biće održana sutra u Kačarevu. Prema obdukcionom nalazu, smrt dečaka nastupila je usled pucanja aorte uzrokovanog padom na zemlju.

Da li je baš loše urađen probni završni ispit razlog zbog kojeg je S. F. presudio sebi pokazaće istraga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike