Horor na Zvezdari: Došla u policiju polomljenog nosa i prijavila partnera da godinama drži dete zaključano!

27.03.2023

11:24

0

Autor: M. B.

Za U. P se traga zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza

Horor na Zvezdari: Došla u policiju polomljenog nosa i prijavila partnera da godinama drži dete zaključano!
Ilustracija - Copyright Profimedia

U toku je potraga za muškarcem U. P., nakon što je njegova nevenčana supruga I. L. došla u policijsku stanicu na Paliluli i prijavila ga za nasilje u porodici.

Žena je imala vidne povrede u predelu nosa i podlive ispod oba oka, prenose mediji. Ona je dala izjavu u stanici, a njene povrede su fotografisane, nakon čega je upućena na pregled u Urgentni centar.

Navodno je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zadobila prelom.

Mediji prenose da žena nije smela sama da se uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu policije.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić.

Policajci su otišli na adresu i u stanu zatekli devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

Policijski službenici PS Palulula više puta odlazili na adrese koje je I.L. navela i za koje postoji verovatnoća da će se osumljičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio, zbog čega je za njim raspisana potraga za krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike