Kajin menadžer, Erin unuk i Madam priznali krivicu: Cvetala elitna prostitucija po beogradskim hotelima - podvodili starlete za lepe pare

13.05.2022

12:53

0

Starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gde su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić

Kajin menadžer, Erin unuk i Madam priznali krivicu: Cvetala elitna prostitucija po beogradskim hotelima - podvodili starlete za lepe pare
2970319_banjac_ff - Copyright Printskrin/facebook

Menadžer pevačice Kaje Ostojić, Duško Banjac, i Nikola Anđelić, unuk pevača Ere Ojdanića, koji su uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara.

Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade, takođe je priznala krivicu i osuđena je na 15 meseci zatvora, uslovno 4 godine i 500.000 dinara.

Kako se saznajemo, madam Jelena je osuđena na 100.000 dinara više od ostalih učesnika zbog druge kazne.

Da podsetimo, starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gde su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Devojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Dajana Tripunović i druge devojke. Protiv svih devojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bekstvu.

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu deo javnog sveta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na delu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svedok - navodi izvor.

Makroi Duško i Nikola navodno duže vreme žive zajedno u ljubavnoj zajednici.

- Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vreme radio kao menadžer. Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vreme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se devojkama samo preko poziva, retko poruka, prosledi adresa gde i kada da se nađu s klijentima - priča izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike