Učesnici saobraćajke na Čukarici imali probne dozvole: "Udarila ga je u vrata i odbacila na trotoar gde je naleteo na tri pešaka"

21.03.2023

12:38

0

Autor: L. Đ. T.

Povrede su zadobili vozač i tri pešaka, koji su prevezeni u bolnicu

Učesnici saobraćajke na Čukarici imali probne dozvole: "Udarila ga je u vrata i odbacila na trotoar gde je naleteo na tri pešaka"
Saobraćajka na Čukarici - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros na raskrsnici Trgovačke ulice i Ilije Đuričića, kada je devojka koja je vozila "pežo" izletela mladiću koji je vozio "opel astru", udarila ga u bočni deo automobila i odbacila do pekare, a on je potom pokosio troje ljudi koji su se nalazili na trotoaru.

- Udarila ga je u vrata i odbacila na trotoar gde je naleteo na tri pešaka - stariju ženu, muškarca i jednu mlađu osobu - kaže očevidac teške nesreće na Čukarici.

Prema njegovim rečima, mladić koji je upravljao "opel astrom" ima 20 godina i probnu vozačku dozvolu, a probnu dozvolu ima i devojka koja je bila za volanom "pežoa".

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede su zadobili vozač i tri pešaka, koji su prevezeni u bolnicu.

Povređeni su se, prema nezvaničnim informacijama, žalili na bol u nogama, a povrede koje su zadobili izazvali su delovi slupanih automobila koji su leteli na sve strane.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike