Vozač "audija" izgubio kontrolu i zakucao se u banderu: Saobraćajna nezgoda u jednom od najprometnijih čačanskih bulevara (FOTO)

11.03.2023

22:43

0

Vozač se kretao iz smera Preljine ka centru grada kada je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu i udario u stub

Vozač "audija" izgubio kontrolu i zakucao se u banderu: Saobraćajna nezgoda u jednom od najprometnijih čačanskih bulevara (FOTO)
Karambol u Čačku - Copyright Foto:Rina

Na Bulevaru Tanaska Rajića u Čačku došlo je do još jedne saobraćajne nezgode, kada je vozač automobila "audi" beogradskih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad volanom i sleteo sa puta.

Foto:Rina
 

-  On se kretao iz smera Preljine ka centru grada kada je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu i udario u stub javne rasvete koji se nalazio u jednom od najprometnijih bulevara u Čačku. Od siline udara pokidao je prednji levi točak, a otvorili su se i aerbegovi - kazao je za agenciju RINA jedan od očevidaca.

Foto:Rina
 

U ovom udesu nisu učestvovala druga vozila i nije bilo teško povređenih osoba. Na automobilu beogradskih registarskih oznaka pričinjena je veća materijalna šteta.

Pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog udesa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike