Droga, pištolj među grickalicama i devojčica! Šta je policija zatekla u stanu ubica Ranka Eskobara

11.03.2023

19:18

0

Autor: M. Vu.

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su danas na Novom Beogradu S.Z. (28) i L.V. (25) pod sumnjom da su izvršili ubistvo Ranka Radoševića Eskobara

Droga, pištolj među grickalicama i devojčica! Šta je policija zatekla u stanu ubica Ranka Eskobara
Akcija hapšenja ubica Ranka Eskobara - Copyright Foto:MUP Srbije

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su danas na Novom Beogradu S.Z. (28) i L.V. (25) pod sumnjom da su izvršili ubistvo Ranka Radoševića Eskobara u kafiću na pumpi u Rušnju prekjuče oko 11 sati.

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici UKP su u štek stanu zatekli i devojčicu (17), ali još uvek nije poznato da li je ona imala neku ulogu u ubistvu.

Ekspresnom reakcijom policije dvojica osumnjičenih našli su se iza rešetaka, kao i jedna maloletnica, takođe uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu, koja se tereti za saučesništvo u zločinu.

U stanu su pronađeni droga, vagica za precizno merenje, kao i oružje i municija, a među grickalicama je uočen pištolj koji je poslat na veštačenje.

Jedan osumnjičeni je uhvaćen u donjem vešu.

Printscreen/ Mup
 

Po nalogu Višeg javnom tužilaštva naređeno im je zadržavanje do 48 sati, terete se za teško ubistvo, a zaprećena kazna im je 40 godina zatvora.

Policija ispituje ko je naručio ubistvo, koliko je plaćeno i koji je motiv.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike