Policija objavila snimak upada u stan ubica Ranka Eskobara: Ovako je izgledala akcija hapšenja! (VIDEO)

11.03.2023

18:24

0

Autor: M. Vu.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu

Policija objavila snimak upada u stan ubica Ranka Eskobara: Ovako je izgledala akcija hapšenja! (VIDEO)
Opsežna akcija policije zbog ubistva u Rušnju - Copyright Foto: Printskrin/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u brzoj i efikasnoj akciji, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S. Z. (28) i L. V. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvetljavanju ovog ubistva.

- Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih dela privedu pravdi. Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniće sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osećaju sigurno i bezbedno u svojoj domovini -rekao je ministar Gašić.

Da podsetimo, Ranko Radošević (54), koji je ubijen pre tri dana na benzinskoj pumpi u Rušnju, navodno je jedan od vođa "nikšićkog klana" i poznat je istražnim organima odranije po nadimku Ranko Eskobar i dovođen je u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Prema operativnim informacijama, ubijeni se bavio švercom kokaina i skanka, a bio je navodno i član "bežanijskog klana" Gorana Mijatovića, koji je ubijen 2006. godine u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike