Danas sahrana malog Nemanje koji se udavio u septičkoj jami kod Sopota

09.03.2023

08:50

0

Autor: M. B.

Obdukcija tela deteta je završena

Danas sahrana malog Nemanje koji se udavio u septičkoj jami kod Sopota
Septička jama u koju je upao mali Nemanja - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Šestogodišnji Nemanja koji je tragično stradao u ponedeljak, kada se udavio u otvorenoj septičkoj jami u dvorištu kuće u selu Rogača kod Sopota, biće danas sahranjen.

O dečaku i njegovoj trogodišnjoj sestri Nikolini brinuo se njihov otac Zoran N., a majka ih je napustila. Radio je treće smene u pekari kako bi imao veću platu i kako bi mogao da otplati kredit za kuću koju je kupio kako bi njegova deca imala krov nad glavom.

Zoran je za 24sedam ispričao da mu je kobnog jutra devojka, koju je angažovao da pričuva decu na nekoliko sati kako bi odmorio nakon treće smene, nije zaključala vrata već mu rekla da on to učini, međutim prevario ga je san i zadremao je.

-  Kad sam se probudio, vidim da mi nema deteta koje se minut nije smelo ostaviti bez nadzora. Obišao sam dvorište, a onda otišao do septičke jame strahujući da se desilo ono najgore - ispričao je Zoran drhtavim glasom za naš portal.

Dodao je da je prišao jami i video svog sina unutra i izvukao ga napolje. Pozvao je Hitnu pomoć koja je pokušavala sat vremena reanimaciju, koja nažalost nije uspela.

Zoranovu ćerku nakon tragedije privremeno je preuzeo Centar za socijalni rad i ona se trenutno nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Njegove komšije su apelovale da mu se ona što pre vrati, jer kako su naveli, on neće podneti ukoliko to ne bude bilo učinjeno.

Naveli su da su spremni da mu pomognu, kao i da pišu peticiju.

Obdukcija tela deteta je završena, ali rezultati još nisu stigli u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike