Žena pustila čoveka u kuću, on joj ubio muža

27.09.2020

12:05 >> 13:50

0

Autor: E. H.

Milovan M. (55) ubijen je u svojoj kući u selu u opštini Osečina hicima iz pištolja. Zbog sumnje da je počinio ovaj zločin lisice na ruke stavljene njegov

Žena pustila čoveka u kuću, on joj ubio muža
Copyright Printscreen/MUP

Radovan S. (55) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je ubio Milovana M. (52) u njegovoj porodičnoj kući u selu Gunjaci kod Osečine. Radovan je ispalio dva hica iz pištolja u žrtvu, a zatim je pokušao da pobegne, saznaje 24sedam.rs

Radovan je došao do Milovanove porodične kuće i njegovu suprugu pitao gde joj je muž. Ona mu je odgovorila da je u kući, nakon čega je on ušao unutra. Ubrzo su se njih dvojica sukobili, a Radovan je nakon kraće rasprave potegao pištolj i ispalio dva hica iz pištolja u Milovana.

– Njih dvojica su ostala sama u suterenu porodične Milovanove kuće. Kada se žrtvina supruga udaljila, čula se pucnjava – navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, Milovan je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni je odmah posle pucnjave izleteo iz kuće i pokušao je da pobegne svojim automobilom „ nisan“ novosadskih tablica. Međutim, policija ga je ubrzo sustigla ulici cara Lazara u Osečini, a zatim ga je uhapsila.

– Radovan S. nije pružao otpor, a prilikom hapšenja je priznao da ubio Milovana. U njegovom automobilu pronađen je i pištolj kojim je najverovatnije izvršio zločin. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – navodi izvor blizak istrazi.

Nije poznat razlog ubistva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike