Podignuta optužnica protiv učitelja jahanja! Tereti se za silovanje sedam polaznica škole, od kojih je pet bilo maloletno!

07.03.2023

12:04

0

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju

Podignuta optužnica protiv učitelja jahanja! Tereti se za silovanje sedam polaznica škole, od kojih je pet bilo maloletno!
Instruktor jahanja Miloš Đukić - Copyright Printscreen/Instagram/m.đ.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv instruktora Miloša Đ. (68) zbog opravdane sumnje da je izvršio krivična dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da produži pritvor Milošu Đ. da ne bi ponovio krivična dela u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti tok krivičnog postupka.

Printscreen/Instagram/m.đ.
 

Okrivljeni je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Printscreen/Instagram/mbm
 

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike