Otkriveno ko će da bude prvi svedok na suđenju: Hirurg sa VMA brutalno prebio svoju ženu, u pritvoru je na lekovima za smirenje!

18.02.2023

11:01

0

Autor: Lj. S.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana hirurgu Nikoli Ostojiću (48)

Otkriveno ko će da bude prvi svedok na suđenju: Hirurg sa VMA brutalno prebio svoju ženu, u pritvoru je na lekovima za smirenje!
Nikola i Ivana Ostojić - Copyright Printscreen/Instagram/drnikolaostojic

Hirurg sa VMA Nikola Ostojić (48), koji se tereti da je brutalno tukao suprugu I. O. (42) skoro mesec dana u porodičnoj kući u Zemunu, u pritvoru je već 14 dana, a naredne nedelje bi trebalo da počne ispitivanje svedoka u ovom slučaju. 

Prema saznanjima, prvi svedok bi trebalo da bude kućna pomoćnica, te je vrlo moguće da će suđenje da počne već od ponedeljka. 

- On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože prstiju na rukama. Takođe, redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe - rekla je izvor Telegrafa, koji je upućen u ovaj slučaj porodičnog zlostavljanja. 

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
Nikola Ostojić 

Podsetimo, I. O. je nedavno imala operaciju lakta, nakon čega je puštena iz bolnice, a ubrzo zatim i preuzela brigu o troje maloletne dece. 

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), a isti mu je određen po zahtevu nadležnog tužilaštva.

- Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je četiri rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumnjičeni se branio ćutanjem - saopštili su iz tužilaštva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike