U potrazi za misteriozno nestalim ocem i njegovom ćerkom: Policija pokušava da locira Draganov mobilni telefon!

16.02.2023

13:22

0

Autor: Lj.K.

Dragan i Milica viđeni su juče popodne poslednji put kod jednog restorana u Lisjem vodopadu

U potrazi za misteriozno nestalim ocem i njegovom ćerkom: Policija pokušava da locira Draganov mobilni telefon!
Dragan Daničić sa ćerkom nestao na putu ka Zaječaru - Copyright Google map/Facebook/Dragan Daničić

Odmah po prijavi nestanka, ne čekajući da prođu zakonska 24 sata, policija je krenula u potragu za Draganom Daničićem i njegovom ćerkom Milicom (6), kojima se juče popodne, na putu od Begrada do Zaječara, izgubio svaki trag.

U potragu za ocem i njegovom čerkicom odmah su se uključili pripadnici policije iz Požarevca, Aranđelovca i Zaječara, koji su na osnovu snimaka bezbednosnih kamera utrvdili da se Dragan svojim plavo-sivim "hjundaijem" isključio na naplatnoj rampi kod Markovca, a da su potom otišli do jednog restorana u Lisijem vodopadu, koji nije radio, ali je utvrđeno da su tu svratili na sonovu snimaka sa kamera lokala.

Odatle im se izgubio svaki trag, a prema priči Daničićeve devojke, on je ćerki obećao da će je voditi da vidi obližnje vodopade.

Facebook/Ivana Damnjanovic
Dragan i Milica psoednji put viđeni kod restorana u Lisjem vodopadu

Gde su odatle nestali otac i ćerka niko za sada ne zna, međutim, policija ima mogućnost da na osnovu baznih stanica uđe i trag Daničićevom mobilnom telefonu i utrvdi na kojoj se lokaciji nalazi.

Jedina pretpostavaka, za sada, jeste ta da su se automobilom negde zaglavili.

Dragan je juče posle 14 sati krenuo da odveze Milicu majci u Zaječar, ali je posle 17 sati nedostupan i ne zna se gde je.

„Krenuli su juče iz Beograda ka Zaječaru oko 14h. Od 17h je nedostupan i nema ih. Prijavljen nestanak policiji, ali čeka se 24h. Postoji mogućnost da su obilazili izletišta oko Bora i Zaječara i zaglavili se negde, ukoliko neko poznaje nepristupačne terene u tom predelu i ima mogućnosti da krene u obilazak molim vas javite, navodi se u apelu na društvenim mrežama.

Policija gleda i snimke sa svih kamera, a poslednji put su snimljeni na naplatnoj stanici Markovac.

Prema saznanjima medija, Dragan i devojčicina majka Marija bili su u fazi razvoda. Dete je sa majkom i otac je juče trebalo da je vrati u Zaječar, što je svaki put radio tačno prema dogovoru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike