Nestao Branislav Minić iz Arilja! Majci javio da mu nije dobro, posle toga sve misterija do misterije

26.11.2022

21:05

0

Autor: 24sedam

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće

Nestao Branislav Minić iz Arilja! Majci javio da mu nije dobro, posle toga sve misterija do misterije
Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Bratislavu Miniću (45) iz Arilja je nestao i od 7.novembra mu se gubi svaki trag. Prema rečima njegove majke, poslednji put kada su se čuli rekao je da mu nije dobro. 

Majka Slađana je poslednji telefonski kontakt imala sa njim 7. novembra kada joj se kratko javio i rekao da je u Užicu i da mu nije dobro. Nakon toga telefon je isključen i pored maksimalnog angažovanja da mu uđu u trag i saznaju šta se dešava, roditelji nisu došli ni do kakvih informacija. Zabrinuti Minići su 11. novembra otišli u Ariljsku policiju da prijave slučaj, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

 

 

Majka tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu. Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju. Majka takođe navodi da je tužilaštvo u Požegi odbilo da da nalog za lociranje njegovog telefona i kako kaže nadležne institucije nisu joj izašle u susret da pregledaju nadzorne kamere koje bi ga možda negde locirale.

- Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina - kaže Slađana Minić.

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće.

Bonus video:

 

MUP Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike