Nestao Jetmir koji je osumnjičen za ubistvo Ivane na Zvezdari: Policija već tri nedelje traga za njim u dve države!

10.02.2023

12:05

0

Međunarodna poternica za njim je raspisana 16. januara, a on još uvek izmiče pravdi

Nestao Jetmir koji je osumnjičen za ubistvo Ivane na Zvezdari: Policija već tri nedelje traga za njim u dve države!
Jetmir G. - Copyright Printscreen/Facebook

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru Gočaju odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim i potraga za njim je na teritoriji Srbije i Crne Gore

Za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je 23. decembra ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari međunarodna poternica je raspisana 16. januara, a on još uvek izmiče pravdi. 

Printscreen/Facebook
 

- Jetmir je bukvalno nestao sa radara sa policije. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag. Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

- Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo -  rekao je on za Telegraf.

Printscreen/Facebook
 

 

Istraga

Nakon što je policija dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim i potraga za njim je na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Podsetimo, Ivanino telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Pošto im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Imala je modrice po vratu i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sve je ukazivalo da se do poslednjeg daha borila za život.

Printscreen/Facebook
 

Sumnja se da je Jetmir, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je tog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike