"Majku su mi zaklali zbog 15.000 dinara": Ćerka svirepo ubijene Marine kaže da su svađe sa pastorcima uvek bile zbog para!

06.02.2023

14:18

0

Autor: Lj.K.

Marinu je Miloševa ćerka i ranije tukla ali niko joj ništa nije mogao jer jer bila neuračunljiva

"Majku su mi zaklali zbog 15.000 dinara": Ćerka svirepo ubijene Marine kaže da su svađe sa pastorcima uvek bile zbog para!
Ćerka ubijene žene kod Paraćina - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pobacane stvari po kući i tragovi krvi u kuči Marine M. (50), čije je beživotno telo patrola jagodinske policije pronašla jutros u njenoj kući, svedoče da se nesrećna žena grozničavo borila za život dok ju je pomahnitali Marko P. (23), sin njenog partnera Miloša, jurio nožem da je dokrajči.

Predhodno je Marko, zajedno sa sestrom Milicom P. (27), svog rođenog oca Miloša izbo nožem 40 puta, ali je nesrećni čovek samo pukom srećom uspeo da izebgne sudbinu žene sa kojom je više godina bio u vezi i, prema rečima proodice i komšija, lepo se sa njom slagao.

Marinina ćerka Violeta, koja je jutros u domu svoje majke zatekla prizor nalik najmračnijim scenama iz horor filmova, kaže da je Milica i ranije napadala i tukla njenu majku, da je čak zbog toga bila podneta i prijava protiv nje, ali da joj niko nije mogao ništa jer je proglašena neuračunljivom osobom.

- Majku mi je zaklana kuhinjskim nožem, dodaje vidno potrešena ćerka.

Marinina sestra Jasmina navodi da su se čula juče u toku dana i da joj je rekla da sprema drva za uveče. I jutros ju je zvala, ali odgovora nije bilo. Mislila je da je u pitanju neki problem sa mrežom, međutim, ubrzo potom javljeno joj je da je ubijena.

I jedna i druga smatraju da su Marinu ubili zbog para.

- Ona je imala malu penziju, nekih 15.000 dinara, a svađe su uvek bile zbog para, rekla je Jasmina.

Navode da su se i Marko i Milica lečili, on od droge, a ona u duševnoj bolnici.

- To se lečilo, ali ne može da se izleči. A pušteni su da slobodno šetaju - rekla je jedan od njiih.

Sinoć je u Miloševoj kući izbila svađa, posle čega su ga njegova deca, Marko i Milica, izboli nožem po celom telu. On je, međutim, uspeo sinu da oduzme nož i  da mu polomi ruku udarcem štanglom. Potom je pobegao od prvog komšije i pozvao hitnu pomoć i policiju. Dok je patrola stigla, kako se sumnja, Marko je pobegao i otišao do kuće očeve partnerke Marine koju je potom ubio.

Kad se predao policiji, opisujući napad na oca, izjavio je da je ubio maćehu. Patrola se odmah zaputila u njenu kuću i tamo zatekla stravičan prizor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike