24sedam na mestu jezive drame kod Paraćina: Držala oca, a sin ga ubadao nožem! Maćeha nađena mrtva, borila se, krvi na sve strane FOTO/VIDEO

06.02.2023

11:56

0

U kući ubijene maćehe Marine vide se tragovi borbe sa napadačem

24sedam na mestu jezive drame kod Paraćina: Držala oca, a sin ga ubadao nožem! Maćeha nađena mrtva, borila se, krvi na sve strane FOTO/VIDEO
Copyright 24sedam/Goran Sivački

U selu Trešnjevica kod Paraćina odigrala se krvava porodična drama u kojoj su brat i sestra prvo sa 41 ubodom nožem povredili svog oca Miloša, da bi se potom utvrdilo da je očeva partnerka Marina M. (50) ubijena.

Njeno telo nađeno je u lokvi krvi u kući gde je živela, a njena ćerka, izbezumljena zbog zločina, izjavila je za 24sedam da su osumnjičeni Marko P. (23) i Milica P. (27) dugogodišnji narkomani, te da su njenu majku i pre ovoga maltretirali.

Ekipa 24sedam je u kući gde je nesrećna žena ubijena zatekla užasan prizor. Svuda po zidovima su tragovi krvi, stvari po kući su razbacane, što, prema još nepotvrđenim informacijama, ukazuje na to da se Marina sa krvnikom grčevito borila, pokušavajući da odbrani svoj život.

Još uvek nije poznato čime je usmrćena, ali prema tragovima krvi može se pretpostaviti da joj je presuđeno oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Način na koji joj je presuđeno biće utvrđen obdukcijom.

Podsećamo, sinoć, nešto posle 22 sata, brat i sestra su posle svađe nasrnuli kuhinjskim nožem na oca Miloša. Navodno, ćerka ga je držala, a sin mu je zadao 41 ubod sečivom u telo.

U toj agoniji nesrećni čovek uspeo je nekako da sinu iz ruke istera dršku noža, a potom je dohvatio metalnu šipku kojom mu je polomio ruku. Nekako se dokopao dvorišta i vrata prvog komšije, koji je alarmirao Hitnu pomoć i policiju.

Milica P. uhapšena je na licu mesta, a brat Marko je pobegao. Najverovatnije je tada otišao do Marinine kuće, gde ju je i ubio, da bi se potom predao policiji, koja ga je u tom trenutku sumnjičila samo za pokušaj ubistva.

Marko je, međutim, dajući izjavu, rekao da je ubio maćehu Marinu M., posle čega se u njenu kuću zaputila policijska patrola, gde je i zetekla njeno beživotno telo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike