Sloba Radanović pevao na proslavi punoletstva posle koje se dogodila velika nesreća: Jovanu sutra sahranjuju

06.02.2023

10:02

0

Autor: Lj.K.

Saputnici stradale devojke su zadobili teške telesne povrede

Sloba Radanović pevao na proslavi punoletstva posle koje se dogodila velika nesreća: Jovanu sutra sahranjuju
Ilustracija - Copyright Pixabay

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se u noči između subote i nedelje dogodila na magistralnom putu Leskovac - Velika Grabovica, poginula je maloletna Jovana J. (17), a teško su povređen još tri mlade osobe, a stradala je na povratku sa jednog punoletstva na kome je pevao Sloba Radanović.

Nesreća se dogodila na ulazu u selo Guberevac, kada je vozač bmw-a izgubio kontrolu nad vozilom, usled magle, klizavog puta, a najverovatnije i neprilagođene brzine i konzumiranja alkohola.

Ekipa Hitne pomoći, koja je, navodno, došla na poziv jednog od povređenih mladića iz kola, svu trojicu je prevezla najpre u Opštu bolnicu u Leskovcu, a potom i u Klinički centar Niš, odakle su juče saopšteno da su mladići trenutno u stabilnom stanju.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović pevao na punoletstvu

- Pacijent V. S. je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod A. S. utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja. Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura - rečeno je u ovoj ustanovi.

Prema jednoj verzji, Jovana je sa ovim društvom i otišla na proslavu punoletstva, a prema drugoj, ona je na slavlje otišla samostalno, a trojica povređenih mladića samo su je povezli kući jer su iz istog mesta.

Stradala Jovana biće sahranjena sutra u rodnom selu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike