Dohvatila staklenu flašu, pa mu razbila glavu: Osumnjičena za zločin na Vračaru u tužilaštvu iznela svoju verziju događaja!

05.02.2023

19:17

0

Autor: 24sedam

Zločin je otkriven 3. februara nakon što se Dragan V. nije javljao na telefon svojim rođacima

Dohvatila staklenu flašu, pa mu razbila glavu: Osumnjičena za zločin na Vračaru u tužilaštvu iznela svoju verziju događaja!
Fatima Zumberović - Copyright Facebook/Fatima Z

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana je kućna pomoćnica Fatima Z. (39) zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila penzionera Dragana V. (70) u njegovom stanu na Vračaru.

Osumnjičena je na saslušanju priznala ubistvo, tvrdeći da je to uradila u samodbrani, jer je hteo da je siluje preteći joj nožem. Posle saslušanja, njoj je određen jednomesečni pritvor. Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Fatima Z. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Facebook/Fatima Z
 

Podsetimo, zločin je otkriven 3. februara nakon što se Dragan V. nije javljao na telefon svojim rođacima. Policija je sutradan uhapsila Fatimu Z., koja je Draganu povremeno čistila stan.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičena je na saslušanju do detalja priznala zločin tvrdeći da je ubila Dragana V. u samoodbrani jer je hteo da je siluje.

- Navodno je došla kod njega u stan da čisti i kad je završila, od joj je tražio seksualni odnos, a ona nije htela pa joj je zapretio nožem. Uspela je da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Onda mu je otela nož i izbola ga. Prilikom zločina, ona je zadobila posekotinu na ruci. Oprala je potom nož i stavila sa opranim sudovima pored sudopere. Ponela je sa sobom dva mobilna telefona žrtve.

Komšije ubijenog kažu da je on bio pravi gospodin i uvek nasmejan.

- Ovde se doselio pre nekoliko godina otkako je u penziji, žena mu je umrla. Bio je zubar - dodale su komšije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike