Ovo je osumnjičena za ubistvo penzionera na Vračaru: Fatima tvrdi da je Dragan pokušao da je natera na seksualni odnos!

04.02.2023

14:35

0

Policija ne isključuje mogućnost da je motiv zločina možda koristoljublje

Ovo je osumnjičena za ubistvo penzionera na Vračaru: Fatima tvrdi da je Dragan pokušao da je natera na seksualni odnos!
Fatima Z. - Copyright Facebook/Fatima Z

Fatima Z. (38), koja je uhapšena zbog sumnje da je ubila Dragana V. (71) u stanu u Ulici Sime Igumanova na beogradskom Vračaru, kako 24sedam nezvanično saznaje, priznala je da je ubila Dragana. Ona tvrdi da je on primoravao na seksualne odnose. Draganovo telo sa ubodnim ranama juče je pronašao rođak, koji je odmah pozvao policiju.

Prema prvim rezultatima istrage, Fatima je čistila stan kod Dragana V. Kako je ispričala posle hapšenja, u jednom trenutku izbio je sukob i Dragan je navodno nasrnuo na nju kako bi imali seskualni odnos. Tada je dograbila nož i zadala mu smrtonosne povrede po telu. Očistila je, potom, nož i pobegla.

Policija ispituje tvrdnje Fatime Z., ali se ne isključuje mogućnost da je motiv bio koristoljublje.

Vrata stana u kome se dogodio zločin su zapečaćena, a telo Dragana V. odvezeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Stanari zgrade u kojoj je Dragan živeo opisali su ga kao mirnog čoveka i uvek prijatnog, koji se nije mnogo družio sa komšijama, ali o njemu niko od njih ne može da kaže ništa ružno. Fatimu nisu viđali, niti su čuli bilo kakvu buku iz Draganovog stana.

Facebook/Fatima Z
Osumnjičena Fatima Z.

Dragana su, da podsetimo, juče oko 11.40 sati u Ulici Sime Igumanova na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah pozvali policiju. Zatekli su ga na podu u krvavoj odeći.

- Viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek - rekla je jedna komšinica.

Dragan je živeo sam u stanu nakon smrti supruge. Sumnja se da je "čišćenje stana" zapravo bio paravan za neku vrstu emotivne veze, ali to bi tek trebalo da pokaže dalja istraga. Prilikom hapšenja kod Fatime Z. pronađeni su neki Draganovi predmeti..

Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera sa susedne zgrade.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike