Detalji stravičnog zločina kod Prokuplja: Unuk sekirom usmrtio dedu u kući u kojoj mu se otac ubio smrtonosnom dozom otrova!

03.02.2023

13:06

0

Autor: Lj.K.

S. D. sekirom usmrtio svog dedu Miju Dunjića (80) sa kojim je živeo u porodičnoj kući u selu Berije kod Prokuplja

Detalji stravičnog zločina kod Prokuplja: Unuk sekirom usmrtio dedu u kući u kojoj mu se otac ubio smrtonosnom dozom otrova!
Ilustracija - Copyright Profimedia

U selu Berilje kod Prokuplja, u porodičnoj kući starca Mije Dunjića (80) dogodio se stravičan zločin, kada je nesrećnog domaćina unjegov unuk  S. D. usmrtio. On je na svog dedu nasrnuo sekirom u sredu uveče i naneo mu višestruke povrede po telu i glavi od kojih je Mija na mestu izdahnuo.

Osumnjičeni S. D. je odmah uhapšen i biće saslušan pred nadležnim tužilaštvom. Šta je bio motiv ovog strašnog ubistva za sada se ne zna.

Prema nepotvrđenim informacijama, S. D. je pre nego što je ušao u dedinu sobu da mu presudi, u dvorištu isekao nekoliko jelki, kao i stolicu kraj bunara. Navodno je tada vitlao sekirom, zaustavljajući vozila koja su u prolazila putem.

Potom je ušao u dedinu sobu, udarajući ga tupim delom sekire po telu i glavi.

Komšije navode da se iz kuće čula buka, a kada je jedan od njih krenuo da vidi šta se to dešava u Mijinom domu, pomahnitali S. D. je i na njega nasrnuo.

Ubijeni starac živeo je sam sa unukom koji je, kako navode meštani, imao problema sa drogom. Mijin sin se u istoj ovoj kući ubio 2009. godine. Popio je esenciju, a nakon njegove smrti, udovica se preudala u inostranstvo, a sinu je slala novac za život.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike