Plastičnim hirurzima na meti verenice i žene: Jedan krvnički pretukao suprugu, drugi glumici pucao u čelo, pa se ubio!

02.02.2023

19:50

2

Svetski priznata i nagrađivana doktorka Violeta Skorobać Ašanin digla ruku na sebe

Plastičnim hirurzima na meti verenice i žene: Jedan krvnički pretukao suprugu, drugi glumici pucao u čelo, pa se ubio!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Profimedia

Ugledni hirurg za rekonstrutivnu i plastičnu hirurgiju sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, N. O. (48), uhapšen je juče ujutru, posle dojave policiji da je u svom stanu u Zemunu krvnički pretukao suprugu I. O (42). Njegov kolega doktor Srđan Cvetanović, plastični hirurg na VMA iz ljubomore je pre šest godina ranio svoju verenicu Ivanu Panzalović u čelo, pa pucao sebi u glavu. Doktorka plastične hirurgije Violeta Skorobać Ašanin, koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, ubila se svojevremeno navodno zbog ljubavnih problema. Šta se to dešava sa lekarima estetske hirurgije?

Policija je lekara N. O. zaustavila kad je izašao iz stana i krenuo na posao, a njegova supruga, zatečena policijom na vratima, rekla je patroli da su se ona i suprug posvađali, ali da nije bilo nikakvog fizičkog kontakta.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
N. O. osumnjičen da je pretukao suprugu

Odmah se posumnjalo da I. O. ne govori istinu do kraja, pre svega zbog masnice na njenom licu. Nakon pregleda u zemunskoj bolnici usledio je šok kad je utvrđeno da I. O. ima teške povrede, i to četiri polomljena rebra, slomljenu podlakticu i podlive po telu, saznaje naš portal od izvora bliskog istrazi.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
N. O. i I. O.

Na društvenim mrežama ovaj bračni par kačio je fotografije na osnovu kojih se moglo zaključiti da živi u skladnom braku, prepunom razumevanja i ljubavi. Budući da je pretučena žena takođe ranije radila na VMA, njihove kolege, kako saznajemo, šokirane su vešću da je potpukovnik N. O. duži vremenski period brutalno zlostavljao svoju suprugu, koju je, prema nepotvrđenim informacijama, davio kablom, udarao oklagijom, pa čak po njoj i urinirao.

Njegov kolega Srđan Cvetanović je sumnjao da je njegova verenica Ivana bliska s jednom političarem, pa je posle žestoke svađe pucao njoj u glavu pa sebi. Srđan je preminuo na licu mesta, dok je Ivana, kojoj je metak okrznuo čelo, prevezena upravo na VMA.

Jurio je nožem po stanu

Porodična drama odigrala se 6. septembra 2017. godine, oko četiri sata ujutru, u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živeo poslednjih nekoliko meseci i koji je Cvetanović nasledio od roditelja. Doktor je trebalo da bude dežuran, ali je zamenio smenu u poslednji čas, jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

Profimedia
Nasilje nad ženama: Ilustracija

Posvađali su se, pa je Cvetanović Ivanu jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće, jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spaslo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu.

Cvetanović je navodno sumnjao da je Ivana bliska s jednim političarem i to joj je često zamerao. Njihov odnos je u poslednje vreme bio pun trzavica. Često su se svađali, a ona je nekoliko puta pretila da će ga ostaviti, a on se nije mirio s tim.

Doktor i glumica su se, sudeći po objavama na njegovom profilu, verili tačno mesec dana pre zločina, iako su njihove razmirice trajale duže od toga.

Letele čaše i piksle

- Često se čula galama iz njihovog stana, a s terase su letele čaše, piksle. I jutros su bačene čaše, peškiri i ventilator. Noćas je galama krenula od tri sata, ne zna se ko je na koga vikao, čula se lomljava. U jednom trenutku se čula galama i na hodniku. Neko je nekog gađao čašom. Stavila sam slušalice i gledala televizor, nije im bio prvi put, ali svakako nisam očekivala ovakvu tragediju - rekla je jedna komšinica.

Pošto se Cvetanović ubio hicem u glavu, Ivana je iz stana istrčala sva krvava.

Facebook
Violeta Skorobać Ašanin

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin, koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, potresla je sve koji su je poznavali u junu 2020. godine, a njena porodica, prijatelji i pacijenti sa nevericom su dočekali vest da je njihova omiljena doktorka podigla ruku na sebe.

Prijatelji čuvene lekarke rekli su kasnije da samo ona zna zbog čega je podigla ruku na sebe, ali da sumnjaju da je tragediji doprineo neki neraščišćeni emotivni odnos.

Svetski poznata i nagrađivana dr Skorobać Ašanin iza sebe je ostavila supruga i odraslog sina. Oni su u svom stanu na Vračaru, u kom se ona ubila, dva dana kasnije, primali izraze saučešća.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike