Pljačkaši tokom bekstva gazili ljude kolima, pa se na Dorćolu sudarili sa policijom: Za jednim od njih raspisane tri poternice!

27.01.2023

09:54

0

Autor: Lj.K.

Pokušaj pljačke na Novom Beogradu sprečio je poslovođa kome su se razbojnici suprostavili, a zatim ga, kad su utrčali u kola, i pregazili

Pljačkaši tokom bekstva gazili ljude kolima, pa se na Dorćolu sudarili sa policijom: Za jednim od njih raspisane tri poternice!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

U Dunavskoj ulici na Dorćolu juče je uhapšen R. A. (25) iz Beograda nakon što je sa još trojicom pokušao da opljačka jednu radnju na Novom Beogradu. Hapšenju je predhodila filmska jurnjava za odbeglim lopovom za kojim su, nakon što su mu stavljene lisice na ruke, utvrđeno već raspisane tri poternice i čak devet potraga!

Pokušaj pljačke na Novom Beogradu sprečio je poslovođa kome su se razbojnici suprostavili, a zatim ga, kad su utrčali u kola, i pregazili.

Obaveštena je policija i tada kreće munjevita jurnjava za pljačkašima koji su u jednom momentu krenuli kolima na policiju sa kojom su se "očešali", a zaustavljeni su u Dunavskoj ulici na Dorćolu.

Prilikom utvrđivanja idetiteta uhapšenih razbojnika, policija je utvrdila da je R. A. poznati lopov i da su za njim u toku tri poternice i devet potraga.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike