Ovako je izgledala sinoćna potera u Novom Sadu: Vozač "audija" pokušao da izbegne policiju na mostu, ali nije daleko dogurao! (VIDEO)

04.12.2022

11:24

0

Autor: M. B.

Vozač audija je bežao kroz više ulica prolazeći na crveno svetlo, a potom i mostom Slobode

Ovako je izgledala sinoćna potera u Novom Sadu: Vozač "audija" pokušao da izbegne policiju na mostu, ali nije daleko dogurao! (VIDEO)
Copyright 24sedam

Vozač "audija A4", uhapšen je sinoć nakon filmske potere na novosadskim ulicama. Više video snimaka se pojavilo na društvenim mrežama, a sada je redakciji 24sedam ustupljen novi, iz jednog vozila.

Vozač audija je bežao kroz više ulica prolazeći na crveno svetlo, a potom i mostom Slobode. Konačno je zaustavljen na silasku sa mosta, a u poteri je učestvovalo oko 20 vozila policije. 

Na snimku koji je ustupljen redakciji 24sedam vidi se kako su policajci blokirali trake u jednom smeru na mostu. Nekoliko vozila ih zaobilazi, prelazeći tako u traku za suprotan smer, a među njima je i "audi A4" koji policija pokušava da zaustavi. Na snimku se vidi kako policajac trči za vozilom i udara u njega rukama, a u poteri mu se priključuje još nekoliko kolega, kao i policijska vozila pod rotacijom.

Vozač je zaustavljen po silasku sa mosta. Prema nekim informacijama, potera je trajala oko 15 minuta. Vozač je uhapšen, a policija je pretresla vozilo, preneli su mediji.

- Jake snage novosadske policije večeras su učestvovale u poteri ulicama grada oko 23.20 časova. Tokom policijske akcije bio je zatvoren Most slobode, a u poteru su uključena najmanje 20 vozila- rečeno je sinoć iz MUP-a.

Razlog potere nije poznat. Povodom ovog događaja kontaktirali smo MUP, gde nam je rečeno da će se uskoro oglasiti saopštenjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike