Ostavila pasoš, mobilne i oproštajno pismo: Snežana iz Loznice nestala još 7. decembra i od tada se ne zna ništa o njoj! (FOTO/VIDEO)

26.01.2023

21:05

0

Snežana Stjepanović sa sobom ponela samo manju putničku torbu

Ostavila pasoš, mobilne i oproštajno pismo: Snežana iz Loznice nestala još 7. decembra i od tada se ne zna ništa o njoj! (FOTO/VIDEO)
Snežana Stjepanović - Copyright RINA

Duže od mesec dana nema ni traga, ni glasa od Snežane Stjepanović (51) iz Loznice, koja je nestala 7. decembra oko tri sata posle ponoći, kada je iz svog stana izašla sa putnom torbom i od tada joj se gubi svaki trag.

- Na sebi je imala teget dužu zimsku jaknu, sive pantalone i crne cipele. Sa sobom je ponela i manju putničku torbu, ali pasoš je ostao kući. Našli smo jedan njen telefon koji je uništen, a drugi nije u funkciji. Ostavila je oproštajno pismo i to nam je veoma čudno. Nikada nije spominjala da treba negde da ide - rekao je Saša Lukić, Snežanin brat.

RINA
Nestala Snežana Stjepanović

Snežana je rođena u Loznici, ali je živela u Zvorniku. Njene komšije iz Loznice za ovu ženu imaju samo reči hvale i svima su čudne okolnosti pod kojima je nestala.

- To je jedna fenomenalna žena, dobra kao "lebac" i sa svima se odlično slagala. Znam je dugi niz godina. Ne možemo da verujemo da je otišla pre više od mesec dana i da joj se od tada gubi svaki trag. Samo se nadamo da je dobro - rekli su Snežanini prijatelji.

Porodica apeluje na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Snežani da jave na brojeve telefona 064/6815435 i +38765540670 ili da jave najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike